Produkt Pris (st) Antal
Summa: 0kr
Fortsätt handla
Genom att klicka på "Lägg beställning" godkänner du våra Beställningsvillkor & Försäljlingsvilkor nedan.


Vapenköp / Licenspliktiga varor / Beställningsvillkor / Försäljlingsvilkor

Beställningsvillkor
Vid beställning av vapen och licenspliktiga vapendelar på ep-design.se betalas en bokningsavgift vid ordertillfället. Bokningsavgiften kan variera men är vanligtvis 500:- för licenspliktiga delar och 1000:- för vapen. När du bokat ett vapen och betalat bokningsavgiften så mailar vi ut licensdokument på det aktuella vapnet. När polisens handläggning är klar slutfaktureras köpet och bokningsavgiften dras av från fakturan.
Fraktkostnad för vapen inom Sverige är alltid 700:- och läggs till på slutfakturan. För licenspliktiga vapendelar är frakten 250-500:- beroende på vikt. Vid hämtning på plats i Svedala utgår ingen avgift. Observera att avhämtning endast kan ske på överenskommen tidpunkt.
Om licens ej utfärdats 12 månader efter köp äger säljande part rätten att avbryta affären. Erlagd bokningsavgift återbetalas ej. Vid nekad licens avbryts affären, bokningsavgift återbetalas ej.

Försäljlingsvilkor
Priserna på hemsidan visas inklusive moms. Priserna är angivna i svenska kronor. Frakt tillkommer på varje beställning Faktura skickas efter lagd beställning Betaltid 5dagar och fakturan betalas främst med swish till företaget (har man inte swish så betalar man via bankgiro) När fakturan är betald skickas varorna
Leveranser och leveranstid. Vår strävan är att leverera din order så snabbt som möjligt. Om det du har beställt finns i vårt lager så skickas ordern normalt samma dag eller nästkommande vardag. Om varorna inte finns i vårt lager och måste beställas från leverantör, bevakar vi din order och levererar så snart vi kan. Vid eventuell leveransförsening meddelas du eller får en delleverans.
Går även att hämta Varor hos oss utanför svedala
OBS! VI RESERVERAR OSS FÖR EVENTUELLA PRISJUSTERINGAR PGA VALUTAKURSER OCH FRAKTKOSTNADER